Gratis verzending in NL, BE en DE vanaf €75,-
Welcome to our playful little universe | Gratis verzending in NL, BE en DE vanaf €75,-

Designed with love in Amsterdam

Bij House of Jamie streven we ernaar een duurzaam merk te zijn binnen de mode-industrie - we creëren de beste producten zonder het milieu te schaden. Gemaakt van duurzame, biologische blends en OEKO-TEX gecertificeerde stoffen.

De collecties zijn gevuld met neutrale, verfijnde en comfortabele trendy items, aangevuld met speelse prints. De perfecte dagelijkse essentie voor jouw kleintje(s). We streven naar hoogwaardige stoffen en tijdloze ontwerpen - elk item is gemaakt om lang mee te gaan.

We produceren in Turkije, we screenen onze leveranciers zorgvuldig, met een familiebedrijf als onze grootste producent. We bezoeken onze fabrieken regelmatig om ervoor te zorgen dat ze streven naar de hoogste kwaliteits- en milieunormen.

We streven ernaar onze ecologische voetafdruk te verkleinen, niet alleen in de fabrieken, maar door elke dag duurzame keuzes te maken.

Het gezicht achter

House of Jamie is opgericht in 2012 door Barbara Gouka, moeder van twee kleine rebellen Jamie & Teddie. Onze collecties worden ontworpen in Amsterdam door een klein toegewijd team.

With love, Barbara